Frekvencia generátor

Super Ravo Zapper

Ennek a berendezésnek a fejlesztése több, mint három évig tartott, aminek köszönhetően olyan paramétereket ért el, ami más berendezésekkel összehasonlíthatatlanná teszi. Önnek lehetővé válik beállítani egy pontos frekvenciát és ezt folyamatos eltolódással egy megadott értéken belül állandóan szkennelni. Dr. Clark könyvében megtalálható egy lista pontos frekvenciáikkal, amiket a doktornő sokéves kutatásai alatt kimért (az összes frekvenciát a Ravo Zapperen beállíthatja).

Több mint 100 program

A Ravo Zapper gyári beállításában 100 programot tartalmaz, amiket ön tetszés szerint tesztelhet. Ezeket a beállításokat a berendezés a memóriájában tárolja. További 275 pozíció igény szerint beprogramozható , egyszerűen számítógépen. A tárolt mennyiség korlátlan nagyságú.

Magyar nyelven

A Ravo ZAPPER magyar nyelvvel van ellátva, kétsoros megvilágított kijelzővel, ahol követhető a terápia menete – idő, aktuális frekvencia értéke és feszültség az elektródákon, és az akkumulátor állapota.

Egyedülálló

Ez az egyedülálló berendezés jelenleg a legjobb eszköz amit zappingoláshoz használhat. Hatékonyságával és teljesítményével messze megelőzi a piacon fellelhető más zapper készülékeket, és ezzel egy óriási előrelépést jelent a zapping praktizálása területén.

Frekvencia generátor

Ravo Zapper

Ez a Zapper egy forradalmi újdonságot tartalmaz – a frekvencia folyamatos eltolódását teszi lehetővé a felső és alsó határértékek között, egy általunk kiválasztott frekvencia tartományon belül. A frekvencia eltolódását is tetszőlegesen beállíthatjuk például 0,001Hz/sec egészen kHz/sec, és egyidejűleg a zappingolási idő és a szünet hossza is állítható. Ez az ún. frekvencia eltolódás egy kiváló segédeszközzé vált a zappingolásban, amivel elérhető 10-50 perces működési idő is, mely kifejezetten jobb eredmények elérését teszi lehetővé. Ilyen hosszú idő után az eddig gyártott berendezések hatástalanná váltak, mert létrejött az elektrokémiai reakciók kiegyenlítődése a ható frekvenciára. Ameddig azonban a frekvenciát folyamatos mozgásban tartjuk a különböző tartományokban, ez a fajta elektrokémiai kiegyenlítődés nem jöhet létre, és a hatás az egész zappingolási idő alatt folytatódik.

Amennyiben szeretné otthonában igénybe venni a kezeléseket, a készülékek használatát természetesen betanítom.

Rendelő

1032 Budapest
Ágoston utca 8.

Megnézem térképen

 

Elérhetőségek

plazmatherapia@gmail.com

+36 70 377 4119