Quinton isotonic
A QUINTON Isotonic megtartja a molekuláris egyensúlyt és a jellemét – tehát teljes mértékben természetes tengeri víz (plazma). Az izotonikus tengeri vízben jelentek meg az első élő organizmusok. René Quinton így fogalmazott „ a szervezetünk egy igazi élő tengeri akvárium“. A Quinton Isotonic 10 méterre a tenger aljátót és 30 méter mélyre a tenger felszínétől van kinyerve, ezeket a helyeket még 1904-ben René Quinton szabta meg, tanulmányai alapján.

Az Université Internationale de la Mer kimutatta, hogy ezek a helyek  biztonságos és egyedi természetes tisztasággal bírnak. A felhasználáshoz hideg mikrofiltrációt alkalmaztak, tehát az eredeti  hypertonikus koncentráció izotonikusra volt csökkentve, forrás víz hozzá adásával pontos mértékben. Ampullába csomagolva steril környezetben. – 100 osztály (Európai gyógyszerkönyv).

A Quinton isotonic ampullák steril fémmentes környezetben készülnek, hőkezelés nélkül, molekuláris egyensúlyát megtartja.

Összetevők : Tiszta természetes tengeri víz, hideg mikrofiltrálással készült René Quinton receptúrája alapján, koncentráció csökkentve az izotonikusra (9%) természetes forrás víz, természetesen steril (26.22 <26,5 Ro Ohms / cm2 / cm 45000.)

Csomagolás : 30 ampulla (10ml)

Tulajdonságai : Segíti a sejtek táplaltságát, homeosztázis szabályozó, rehydratáció- gyors természetes hatás, a belső környezet normalizálása. Az összetevők azonosak a belső környezetünk összetevőivel.

Celluláris méregtelenítő: a mikroszkopikus ionos tápanyagok mennyiségére tekintettel és arra is hogy a termék egyenlő ásványi anyagot tartalmaz mint amilyet az emberi szervezetben találunk, a Quinton isotonic  megtartja a sejt tápláltság egyensúlyát.

Adagolás : Az optimális adagolás naponta 1- 6 ampulla fogyasztása ajánlatos

Ellenjavallatok és mellékhatások: nincsenek

Személyes tanácsadás

A táplálékkiegészítő nem minősül …… kéne ide jogi szöveg

Rendelő

1032 Budapest
Ágoston utca 8.

Megnézem térképen

 

Elérhetőségek

plazmatherapia@gmail.com

+36 70 377 4119