RPZ14; RPZ15

Plazma Generátor

A PlazmaGenerátor a visszacsatolás alapelve alapján működik. Minden organizmus rendelkezik egy bizonyos, a saját fajára nézve tipikus frekvenciával. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. R.R. Rife megállapította, hogyha egy rezgést ráirányítunk egy mikroorganizmusra, amely azt előállítja, akkor az egy idő után elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a sejtfalat – membránt, amelyek nem képesek elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek (ez a folyamat látható a fenti videón). Ezzel a mikroorganizmus elpusztul.

Miért az RPZ14?

Ahhoz, hogy a fent leírt jelenség valóban végbe menjen, szükség van egy olyan jó minőségű generátorra, amely terhelés alatt sem változtatja meg a frekvencia folyamatát, a téglalap alakú jel formáját és a kimenő feszültség mértékét sem. Sok hasonló berendezés létezik, de nem mindegyik dolgozik az előbb leírt feltételekkel. Az RPZ14 PlazmaGenerátor nagy megterhelésnek kitéve is megfelel a követelményeknek.

Egyéni programok

A gép alkalmas az egyénre szabott programok alapján, illetve az előre elkészített, főbb betegségeket tartalmazó fix programok alapján a célzott kórokozókat rövid időn belül megsemmisíteni, elpusztítani, anélkül, hogy a szervezetben bármilyen egyéb mellékhatást okozna. A diagnosztizálást az FSCAN segítségével végezzük.

Működési elv

A Plazma Generátor kezelés azon az elven alapszik, hogy minden élőlény “kisugároz” egy bizonyos, csak rá jellemző, tipikus hullámzást (frekvenciát). Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Amennyiben ezt a frekvenciát ráirányítjuk erre a mikroorganizmusra (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák), az idővel elpusztulhat.

Személyes tanácsadás

Amennyiben szeretné otthonában igénybe venni a kezeléseket, a készülékek használatát természetesen betanítom.

Rendelő

1032 Budapest
Ágoston utca 8.

Megnézem térképen

 

Elérhetőségek

plazmatherapia@gmail.com

+36 70 377 4119