Frekvencia szintetizáló

F-Scan Compact Duo

A frekvencia szintetizáló F-Scan Compact Duo fejlesztése során a fő célunk egy olyan készülék létrehozása volt, mely két, egymástól független frekvencia-generátort tartalmaz.

 Az F-SCAN Compact Duo elődeihez hasonlóan több mint 340 előre beprogramozott alkalmazást tartalmaz, melyeket a felhasználó aktiválhat. Egy adott alkalmazás kiválasztása és elindítása alig egy percet vesz igénybe.

Ezzel a készülékkel  regeneráló folyamatokat lehet támogatni  valamint  fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést lehet végezni.

F-Scan

Működési mód

A működtetési mód új, a modern elektromos készülékekhez hasonló, és gyorsan elsajátítható. Az F-SCAN COMPACT DUO kicsi és könnyen hordozható. Egy újratölthető Lítium-ion akkumulátort tartalmaz, mely mintegy háromórányi folyamatos használatot tesz lehetővé. Elég, ha nálunk van a készülék, a hozzá tartozó kábel és a megfelelő elektródák, és az F-SCAN frekvencia-alkalmazást máris futtathatjuk szinte bárhol.

Az egyik frekvenciáról a másikra történő váltást a „soft ramping” segíti, így elkerülhetőek a nem kívánt kellemetlen hatások. Az első, befejeződő jel amplitúdója ilyenkor lecsökken nullára, az új jel amplitúdója pedig nulláról emelkedik a működési szintre.

A ki- és bekapcsolást, a frekvenciaértékek közti váltást és egy adott alkalmazás végét is hangjelzés jelzi. A készülék két perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

A lítium-ion akkumulátor USB-kábelen keresztül tölthető PC-ről vagy laptopról. Az USB-kábelt valamint a hálózati adaptert is az F-SCAN COMPACT DUO készülékkel adjuk.

Ajánlott kezelések

Aflatoxin, alagút szindróma, allergia, általános fájdalomcsillapítás, asztma, bélben élő élősködők, candida, ekcéma, emésztési problémák, puffadás, érzelmi ellazulás 

Ajánlott kezelések

fejfájás, fogak erősítése, fülcsengés, hajhullás, hátfájdalom, herpesz, immunerősítés, isiász, izületi gyulladás, lábgomba

Ajánlott kezelések

Migrén, pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy túlműködés, pikkelysömör, szorongás, érzelmi labilitás, teniszkönyök, vastagbélgyulladás, vírusos légúti betegségek

működés

Két generátor – duó üzemmód

Más frekvenciagenerátorokhoz képest az F-SCAN COMPACT DUO legfontosabb előnye az, hogy ebben van egy második generátor is, melyen létrehozható egy második frekvencia. Ez az alkalmazáskábel másik vezetékén fut. Más szóval, két készülék van egy gépben. Így könnyedén tudunk generálni frekvencia-specifikus mikroáramot (Frequency Specific Microcurrent, FSM). Mikor standard üzemmódban használjuk a készüléket, a második generátor ugyanazt a jelet hozza létre, mint az első. Mikor a DUO üzemmódot használjuk, a második generátor az éppen futó program páros számmal jelölt részének frekvenciáját hozza létre, ahogy a DUO üzemmódról szóló fejezetben azt részletesebben is leírjuk.

A DUO üzemmód mindig SINUS jelformában legyen használva!

Ebben az üzemmódban regenerálási folyamatokat lehet támogatni és fájdalomcsillapító folyamatokat.

Az Fscan DUO főleg erre lett kifejlesztve.

Személyes tanácsadás

Amennyiben szeretné otthonában igénybe venni a kezeléseket, a készülékek használatát természetesen betanítom.

Rendelő

1032 Budapest
Ágoston utca 8.

Megnézem térképen

 

Elérhetőségek

plazmatherapia@gmail.com

+36 70 377 4119