Új fejlesztés

Athon 5

Az Athon 5 készülék jelenleg a világ legjobb plazmagenerátora, több mint 30 év tanulmánnyal és 5 év fejlesztéssel a háttérben. Ez az egyedülálló laboratóriumi technológia mindössze 3 perc kezeléssel képes a szervezetben kimért baktériumok és vírusok nagy részét kiirtani, és mindössze 3-4 kezeléssel elérhető ezen mikroorganizmusok teljes pusztulása az emberi szervezetben, ezáltal olyan vírusok által okozott kóros állapotok is eredményesen kezelhetők mint a HPV, Lime-kór, Epstein-Barr, Herpesz, amelyek hazánkban is több ezer embert érintenek. Ez a technológia nem a mikroorganizmus sejtfalát hozza rezgésbe, hanem annak DNS-láncát pusztítja el.

Fejlesztés

Az Athon 5 plazmagenerátor nagyszerű és bevált Athon 7 modellünkön alapszik, amely ugyanazt a jelet generálja, mint Dr. Rife. Ez a jel felhasználható az elektronika ellenállásának tesztelésére, miközben otthoni, magán laboratóriumát felállíthatja és megvizsgálhatja a frekvencia mikroorganizmusokra gyakorolt ​​hatását.

Rife jelű készülék

Az Athon 5 nem orvosi eszköz, és nem célja a betegségek bármilyen befolyásolására vagy esetleges gyógyítására szolgáló eszköz. Az Athon 5 jelenleg az abszolút világvezető, egyetlen gyártó sem kínál az eredeti Rife jelű készüléket.

Saját diagnosztika

Az Athon 5 készülék egyebek mellett automatikus hangolással rendelkezik az eszköz környezetének szempontjából, vagyis saját diagnosztikájával a helyes hordozó és működési frekvencia fenntartása érdekében.

Személyes tanácsadás

Amennyiben szeretné otthonában igénybe venni a kezeléseket, a készülékek használatát természetesen betanítom.

Rendelő

1032 Budapest
Ágoston utca 8.

Megnézem térképen

 

Elérhetőségek

plazmatherapia@gmail.com

+36 70 377 4119