[Tudományos áttörés]

1 fizikai tulajdonság ami elpusztíthatja a kórokozókat a szervezetéből.

A betegségeket a paraziták, baktériumok, valamint vírusok a szervezet természetes egyensúlyától eltérő jelenléte okozhatja.

Felmérjük a szervezetében található korokozókat!

Venczel Éva

Magyar Rife Technológia Egyesület Elnöke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua .”

Évek óta jártam vizygálatokra emésztési panaszokkal. Miután Éva felmérte az állapotomat, már az 5-ik kezelés után elmúltak a kellemetlen tüneteim, és azóta is jól vagyok!

Kis Géza

Vírusos fertőzés következtében hullott a hajam, és csúnya sebek voltak az arcomon. Az Fscan beazonosította a korokozót, és már a 3-ik kezelés után javult az állapotom.

Nagy Anna

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom.

Kis Géza

Harc az élősködők és kórokozók ellen

Plazmagenerátor

A Plazma Generátor kezelés azon az elven alapszik, hogy minden élőlény “kisugároz” egy bizonyos, csak rá jellemző, tipikus hullámzást (frekvenciát). Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Amennyiben ezt a frekvenciát ráirányítjuk erre a mikroorganizmusra (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák), az idővel elpusztulhat.

Dr. Hulda Clark kutatási eredményei alapján megállapítható, hogy a betegségek több mint 90%-át: baktériumok, vírusok, paraziták okozzák. Ez a technológia az 1900-as évek elejétől vált ismertté a makacs, hosszú távú problémákat okozó betegségek és állapotok javításában. A felfedezés Ifj. Royal Raymond Rife tudós, biokémikus, mechanikai és elektromos kutató nevéhez fűződik, aki munkája során felismerte, hogy minden betegségeket keltő organizmus sebezhető egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással. Így ezeket a frekvenciakat visszadva a szervezetnek, a célzott kórokozók megsemmisíthetőek.

Hogyan zajlik?

Mérés & kezelés

A kezelés során az FSCANT 3 diagnosztikai készülékkel először feltérképezzük a problémát okozó kórokozók fajtáját és mennyiségét. Ezt követően a konkrét adatok és mérési eredmények alapján speciális, egyénre szabott, illetve a talált kórokozókra jellemző frekvencia tartományú programot készítünk..

A kezelést az RPZ 14 PlasmaGenerátorral végezzük. A gép alkalmas az egyénre szabott programok alapján, illetve az előre elkészített, főbb betegségeket tartalmazó fix programok alapján a célzott kórokozókat rövid időn belül megsemmisíteni, elpusztítani, anélkül, hogy a szervezetben bármilyen egyéb mellékhatást okozna. A diagnosztizálást az FSCAN segítségével végezzük.

Kiértékelés

A mérés befejeztével a kijelzőn egy grafikon jelenik meg, végigvesszük a nagy mennyiségben előforduló kórokozókat, nekik tulajdonítható tüneteket, és átbeszéljük a kezelés menetét.

Mit okozhatnak?

Gyakorlatilag bármilyen tünet és betegség kialakulásában szerepük lehet, akár az immunrendszer leterhelése által, akár azt a szervet megbetegítve, ahol elszaporodtak.

Mitől pusztul el?

A káros mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok és paraziták sejtfala egy idő után megreped attól a lengéstől, ami a rá irányított specifukus rezgésnek köszönhető.

Mit mér az F-Scan?

 • A testben található patogén mikroorganizmusok jelenlétét
 • Milyen mennyiségben fordulnak elő az adott szervezetben
 • Mik a különösen veszélyes patogének
 • Erre a mérésre alapozva állítjuk össze a kezelési tervet
 • A mérő egy gyors frekvenciaszkennelést végez, akár csak egy radar.

Csoportos kezelések

Rendelő

Léteznek előre megírt, úgynevezett gyári programok a plazmagenerátorhoz. Ezek az adott betegségeknél mért leggyakoribb kórokozókat pusztítják el. Csoportos kezelések, az alábbi témákban indulnak:

 • allergia
 • emésztési problémák, puffadás
 • immunerősítés
 • aflatoxin
 • HPV
 • herpesz
 • méregtelenítés
 • gyulladások
 • influenza és egyéb vírusos megbetegedések

Tapasztalat

Mik a leggyakoribb tünetek, amik hátterében a kórokozók túlzott leszaporodása állhat?

Pick Out a Space For Your New Furniture

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. 

Measure Twice & Measure Again!

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. 

Clear a Path for Your Delivery

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. 

Ensure Entry Access For Your Delivery

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rutrum congue leo eget malesuada

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Proin eget tortor risus. Sed porttitor lectus nibh. Nulla quis lorem ut libero malesu

Fizika

Alapvető kérdések

Dr. Raymond Rife, nemzetközileg elismert kutató, a mikroorganizmusok szelektív pusztítására kifejlesztett egy PlazmaGenerátort és az ennek használatán alapuló eljárást.

A működésében nincsen semmi “misztikus”, vagy valamilyen természetfeletti energia. Tisztán és egyszerűen a paraziták -élősködők, baktériumok és vírusok – szelektív magas frekvenciás impulzusokkal történő fizikai megsemmisítésésről van szó. Ha elsőre képtelennek tűnik ez a fajta megközelítés, érdemes elolvasni Dr. Clark: Meggyógyulhatsz c. könyvét. Dr. Clark leírja a tapasztalatait a paraziták és más mikroorganizmusok jelenlétéről az emberi szervezetben, és arról, hogy milyen tüneteket okozhatnak. Valószínűleg kellemetlen lesz Önöknek megállapítani, hogy milyen mennyiségű patogén mikroorganizmus tartózkodhat az emberi szervezetben, és hogy hol lehetnek jelen!

Ki Dr. Royal Raymond Rife?

Életéről, találmányairól és felfedezéseiről ezen az oldalon olvashat részletesen: https://www.rife.org/

Milyen elv alapján képes a készülék elpusztítani a szervezetben lévő kórokozókat?

Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos a saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/ – egy rezgés/másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus és szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogy ha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, mely ezt előállítja, akkor egy idő után az elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját (az emberi sejtek membránjai százezerszer ellenállóbbak a villamos feszültség ellen, mint a patogén mikroorganizmusok sejtfalai), nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, az az deaktiválódik!

Hogyan tudhatom meg, hogy bennem milyen vírusok, baktériumok vagy gombák okozhatnak problémát?

Ehhez elegendő az FCAN készülékkel történő egyszeri mérés, mely során feltérképezzük a problémát okozó kórokozók fajtáját és mennyiségét.

Bővebb információ a készülékről

A készülékről bővebb információt kaphat a gyártó cég honlapján: https://www.zappertechnology.hu

Legújabb fejlesztés

Athon 5

Az Athon 5 készülék jelenleg a világ legjobb plazmagenerátora, több mint 30 év tanulmánnyal és 5 év fejlesztéssel a háttérben. Ez az egyedülálló laboratóriumi technológia mindössze 3 perc kezeléssel képes a szervezetben kimért baktériumok és vírusok nagy részét kiirtani, és mindössze 3-4 kezeléssel elérhető ezen mikroorganizmusok teljes pusztulása az emberi szervezetben, ezáltal olyan vírusok által okozott kóros állapotok is eredményesen kezelhetők mint a HPV, Lime-kór, Epstein-Barr, Herpesz, amelyek hazánkban is több ezer embert érintenek. Ez a technológia nem a mikroorganizmus sejtfalát hozza rezgésbe, hanem annak DNS-láncát pusztítja el.

Aktuális

Méregtelenítő program a Plazma Generátor segítségével

Tünetek

Mit okozhatnak a paraziták jelenléte a szervezetünkben?

Csoportos plazmaterápiás kezelések

F-Scan Compact

Ezzel a készülékkel regeneráló folyamatokat lehet támogatni, valamint fájdalomcsillapítást és gyulladáscsökkentést lehet végezni. Ajánlott kezelések: allergia, asztma, candida, ekcéma, emésztési problémák, puffadás, fejfájás, hajhullás, pajzsmirigy alulműködés, pikkelysömör, vastagbélgyulladás, vírusos légúti betegségek.

Venczel Éva

Kapcsolat

Természetgyógyász

Személyi és életvezetési tanácsadó

ThetaHealing® tanár és konzulens

Magyar Rife Technológia Egyesület Elnöke

Bejelentkezés

+36 70 377 4119

Email

Plazmatherapia@gmail.com

Rendelő

Budapest 1032 Ágoston út 8.

Színtiszta fizika

A videón az a folyamat látható, amikor a PlazmaGenerátor által sugárzott frekvencia hatására elpusztulnak a mikroorganizmusok.

Kérjük, hogy fogadja el a statistics, marketing sütiket, hogy megnézhesse ezt a videót.

Clarkia tinktúra

Vírus, gomba, baktérium és parazitaölő tinktúra

Terápiás termékek

A kezelések kiegészítéséhez érdemes ezeket a termékeket használni.

Feketedió tinktúra

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. 

Általam használt készülékek

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

Személyes tanácsadás

Amennyiben szeretné otthonában igénybe venni a kezeléseket, a készülékek használatát természetesen betanítom.

Rendelő

1032 Budapest
Ágoston utca 8.

Megnézem térképen

 

Elérhetőségek

plazmatherapia@gmail.com

+36 70 377 4119